Bejelentés


Kézimunkák Gyönyörűek


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözöllek az oldalamon!


Borzasztóan örülök, hogy itt jársz.


Tulajdonképpen egy hímzéssel, kézimunkázással foglalkozó oldalon vagy. Hamarosan sok minden érdekességet találsz itt.
Köszönöm, hogy benéztél, és gyere vissza máskor is!


Üdv. :


Szerkesztő


  

Hírek
17 Julius

Ma négy kis minta került feltöltésre, bocsánat a nem frisselésért. A minták tehát : 1 karácsonyi, 1 gyümölcsös és két hagyományos himzéstechnikával himezhető karácsonyi motivum.

05 Julius

Ma is feltöltöttem nektek három pdf formájú keresztszemes magazint. : Cross Stitch Country, Könyvjelzők, És Rózsák.

Julius 4

Ugye megmondtam? Ma két pdf formátumu magazinnal kedveskedem. Rico design és ponto de cruz. Sok kellemes öltögetést, ezeket a keresztszemes magazinoknál találhatjátok.

Friss Julius 3

Ma felkerültek minták, : Két nagy keresztszemes kép, egy rico design, és egy hagyományos abrosz mintája. Még a héten lesz frissezés a site-on nézzetek be, légy szives

Junius 29

Ma egy kis átalakitást végeztem az oldalon, hiszen új a kinézete. És felraktam nektek a year of flowers. minták első részét.

Junius 20

Ma egy kis friss. Karácsonyi x szem és horgolás menü (új lett) és minták :)

Junius 19 Friss, Bocsánatkérés

Sajnálom. Teljesen megfeledkeztem az oldalról, közben nyaralni is elmentem... De jóvátehetem? Egyi kis frissel? Mintákat (ker. szem.) hoztam : Kismadar, 1 nagy x szemes kp, AABC, Kiskutya, Körte és négy karácsonyi minta.

Május 14

Ma csak két kisebb friss volt. Néhány macis ker. minta és egy ujabb nagy x szemes kép.

Május 09

Ma igazán kitettem magamért, azthiszem. A 3d keresztszemes oldalmenüpontban immáron vannak szép minták, van egy uj kiscica minta, és a legkedvesebb mintáim rico minták. Próbáltam magazint is feltölteni, de lassú, az a baj, ugyhogy az máskorra van kitűzve. Mármint a feltöltés. Jó töltögetést és öltögetést. !

Május 08 - mai uj dolgok -

Egyszeris (a frissek elott9 szeretném közölni, , jelentceni, hogy már járnak az oldalra, szerencsére, és már kapok hideget-meleget. A mai uj himzésminák csak a keresztszemes dolgokban ujultak meg . Feltöltöttem három uj nagy mintát, illetve két uj abc mintát. Talán holnap is lesz friss, ugyhogy tessék följönni ide!

Május 05

Üdv. A mai frisselés csupán egy új dolog, két érdekes menüpont. A cime pedig '3d keresztszemes'. Nos azt hiszem ezzel mindent elmondtam. A másik pedig az oldal adatait közli veletek. Kellemes böngészést kivánok !


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!